maandag 2 november 2009

Zondag 1 november 2009

En het is alweer november.... wat gaat de tijd toch hard! De donkere dagen zijn er weer aangekomen en de kaarsjes staan, bij ons in ieder geval, alweer op tafel. Wel zo gezellig om 's avonds te eten met buiten 'het licht uit' en binnen de kaarsjes en sfeerlichtjes aan.
Bij ons is eten altijd erg gezellig ondanks dat er twee aan tafel zitten die alles vies vinden, behalve friet, pannenkoeken en kip dan.
Altijd een gezellig gedekte tafel en ik probeer er ook nog eens altijd wat van groenten in te krijgen bij ze, door overal maar vormen van te maken, kroontjes, hartjes, prinsesjes. Soms lukt het wel, soms niet.
Met restaurants hebben we het even gehad. Vorige week op zoek gegaan naar een restaurantje, maar alles zat vol, ondanks dat we toch wel genoeg lege tafeltjes zagen. Erg jammer, want zo belandden we uiteindelijk na anderhalf uur zoeken en rondrijden gewoon thuis op de bank met een pizza. Ook zo gezellig, maar we hadden wel een ander idee van de avond. Voorlopig koken wij dus gewoon lekker zelf!!!
Aimee knapt overigens alweer een beetje op, de koorts is wat gezakt, maar nog steeds hoog. Morgen kan ze zeker nog niet naar school. Soms denk je dat het gaat, want dan rent ze door de kamer heen en wil van alles doen, maar later zakt ze weer weg en gaat dan op de bank liggen. Ben benieuwd hoe het zich verder ontwikkeld!

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen