dinsdag 14 december 2010

Dinsdag 14 december 2010Het voelt alsof ik een hele lange tijd ben weggeweest! Maar ja, sinterklaasdrukte, pepernoten bakken op school, cadeautjes inpakken (en ook weer uitpakken) en de kerstboom.... daarnaast nog de chemo van mijn moeder, dus gewoon helemaal geen tijd gehad om lekker achter de pc te zitten en aan mijn blog te werken.
Maar ik ben er weer! We hadden vorige week de uitslag van de scan en die laat al verkleiningen zien, dus we zijn daar al ontzettend blij mee! Al zegt het niets; de PET scan volgend jaar laat pas echt zien of de kuur aanslaat, maar dit is al super natuurlijk! Beter dat dan dat ze niet zijn verkleind of erger nog, zijn vergroot!

Tijdens mijn laatste chemo zat ik even de Ariadne at Home te lezen. Ik vind dat altijd een heerlijk tijdschrift, vooral de kerstedities zijn super. Nu ook weer; er stond een ontzettend geweldig huis in, heel erg inspirerend. Ik weet niet of jullie het gezien hebben, maar dat is weer helemaal mijn smaak. Bijbehorende webwinkel: Hart & Huis. En tja, daar kun je onmogelijk shoppen zonder iets te kopen! Er worden geweldige hartjes verkocht, hartjes spiegels, hartjes van stof, ook helemaal naar wens..... Voor Aimee heb ik het sieradenrekje en de hartendoosjes gekocht. Ze krijgt namelijk een kaptafel en ik denk dat deze dingen onmisbaar zijn voor op haar tafeltje!

Verder zijn er nog veel meer leuke spulletjes te koop om je huis knus en gezellig te maken! Overigens staat het huis zelf ook te koop! Jammer genoeg zitten wij zowat 'vast' in Den Haag, anders hadden wij het wel geweten! Maar het ziet er super uit, alleen al om inspiratie of ideeen op te doen!
1 opmerking: