maandag 17 januari 2011

Dinsdag 18 januari 2011


Vorige week donderdag had Joelle haar spreekbeurt. Omdat ze tegenwoordig ook vaak op de computer te vinden is (www.kinderspelletjes.nl), wilde ze ineens ZELF haar poster maken om op te hangen. Het moesten een langharige en een kortharige (dit is die van Aimee, Pip) cavia worden. Haar cavia ging mee, dus die hoefde niet op de foto.
Ze heeft daarna, samen met mij dan, bovenstaande collage in elkaar gezet, best knap. Ze heeft alleen maar aangewezen wat ze erop wilde zetten en waar, ik had zelf een andere kant op gegaan, maar het is natuurlijk haar spreekbeurt!

De cavia's moesten ook mee naar school, dus dat was een heel gedoe, halen, brengen, dekentje voor de kou..... Maar goed, het werd wel beloond; ze heeft een mooie 9 gehaald! De volgende dag had ze een proefwerk geschiedenis en haalde ook een mooie 9! Het gaat dus supergoed in groep 5 en dat terwijl ze de jongste (en kleinste) van de klas is..... Ook Aimee gaat super, de juf zei dat ze nu erg gemotiveerd is en graag leert. Dat is fijn om te horen.

Ben helemaal trots op mijn twee kanjers!

1 opmerking: