zondag 13 februari 2011

Zondag 13 februari 2011

Kennen jullie Groupon al? Zo niet, dan moeten jullie je er echt even op abonneren. Het is een e-mail met allemaal leuke aanbiedingen of kortingen bij jou in de buurt. Wij hebben inmiddels al wat leuke dingen er vandaan, en op alles zit goede korting. Voor twee personen eten bij een Chinees restaurant bijvoorbeeld, voor 19 euro, inclusief drankjes! Nou, daar kun je wel eens een avondje voor uiteten gaan toch?
Maar je krijgt nog veel meer deals, een voetmassage voor een prikkie, noem het maar op! Helemaal geweldig dus. Kijk snel op www.groupon.nl voor nog meer geweldige deals!

Over deals gesproken; de restaurantweek komt er ook weer aan he? Dan kun je in luxe restaurants eten voor volgens mij 25 euro per persoon. Ook helemaal geweldig, dus ik ga voor volgende week ook een reservering maken. De restaurantweek is in maart, dus ik denk dat dat best leuk is om met mijn moeder een avondje te doen. Haar smaak is tenslotte terug; al spelen er nu wel andere dingen op natuurlijk, zoals last van haar hart; maar hopelijk
krijgt
ze daar iets voor en kunnen we dan heerlijk gaan genieten!

1 opmerking: