dinsdag 19 juli 2011

Dinsdag 19 juli 2011Voor de vakantie heeft Aimee nog uitgedeeld in haar klas. Voor de kindjes hadden we deze leuke zakjes van Kadodesign gevuld met chips en een zelfgemaakt knijpertje. Voor de juffen heb ik er zo'n verpakte koek ingestopt (ik weet het, niet gezond, maar ja.....)
Om 10 uur al met chips beginnen, vind ik wat vroeg, dus heb ik ook nog cupcakes gemaakt met een vogeltje. Zag er wel leuk uit en is ook lekker als tienuurtje.


Met haar verjaardag, 11 juli, zaten we nog in Turkije. We hadden wat cadeautjes meegenomen, maar het meeste stond thuis, omdat we de dag daarna toch weer weg zouden gaan. Aimee is helemaal gek van Littlest Pet Shop, Gomu’s, Squinkies en ze vond zo’n Lalaloopsypop ook wel wat. Helaas heeft ze die niet gehad, maar ach, er komt er vast nog wel een keertje eentje! Zaterdag hadden we haar feestje en het was helaas erg vies weer. Ondanks dat, heeft ze echt veel cadeautjes gehad en was het erg gezellig! Op naar de volgende verjaardag van Rene in augustus dan maar weer!

2 opmerkingen: