dinsdag 2 augustus 2011

Dinsdag 2 augustus 2011Gisteravond onze derde vakantie dit jaar geboekt! Hoewel, vakantie….. We gaan in oktober weer 4 dagen naar Disneyland Parijs. Eigenlijk doen we het ieder jaar; we hebben wintersport, zomervakantie en dan ook ieder jaar Disney met de herfst. Dit jaar gaan we eens voor een ander hotel. Normaal zitten we in Newport Bay, maar deze keer gaan we naar Hotel New York. Heel erg spannend dus! Ik ben daar al eens geweest, maar voor de meiden is het nieuw, dus die vinden het superspannend. Ze zijn al helemaal in de ‘disney mood’ en kunnen niet wachten tot we gaan! Ze moeten nog wel eventjes geduld hebben en kunnen zo nog wat extra centjes sparen voor al die leuke Disney knuffels daar!
Vakantie kunnen we het eigenlijk niet noemen; wij zetten daar namelijk de wekker en zitten om 8 uur ’s morgens in het park (extra magische uren voor Disneyland hotel gasten) en gaan er ’s avonds bij sluitingstijd pas weer uit…..
Vorig jaar hadden we het record door om 8 uur ’s morgens de Peter Pan in te vliegen, daar 6x achter elkaar in te zitten, vervolgens het ontbijt door elkaar geschud in de Space Mountain en daarna 6x achter elkaar de Buzz Lightyear in…. Ben benieuwd of we dat dit jaar gaan overtreffen, ha ha!
Anyway, mooi vooruitzicht, lekker weer vandaag, dus wat willen we nog meer!?

1 opmerking:

  1. Leuk!! Alvast veel plezeier voor als het zover is!

    Groetjes, Charlotte

    BeantwoordenVerwijderen