dinsdag 9 augustus 2011

Woensdag 10 augustus 2011Gisteren zijn we voor Rene's verjaardag naar de Breintje Beer geweest. Lekker een hapje eten dus met de meisjes.
In de meeste restaurants kunnen ze zich maar moeilijk vermaken en moet ik altijd gewapend met allerlei boekjes, stiften, potloden, knuffeltjes en Pet Shopjes nog enigszins de boel proberen te redden, maar aan het eind gaan ze zich vervelen en daar valt niets meer tegen te doen.


In het "Berenrestaurant" zoals ze het zelf noemen, vervelen ze zich dus echt niet! Overal beertjes enzo, en er is genoeg te zien (beren, boeken, van allerlei spulletjes). Normaal gaan we naar de Billie Beer, maar gisteren naar de Breintje Beer, op verzoek van Aimee, omdat die natuurlijk een brilletje heeft. Goed dat ze niet ziet dat het een 'jongensbeer' is, ha ha ha!


Anyway, ze hebben zich weer heerlijk vermaakt; met kids is dit wel een aanrader. Het is niet sjiek, maar wel erg lekker! Kijk ook op www.beren.nl


Overigens kon je gisteren ook beren kopen daar; voor 6,95. De gehele opbrengst gaat naar Kika, dus voor mij echt een reden om er twee te kopen voor de dames.

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen