dinsdag 13 september 2011

Woensdag 14 september 2011

Hebben jullie al de blog van Round Robin Kids gezien? We hebben al een aantal aanmeldingen, echt geweldig! Zijn er nog wat oudere meisjes, boven de 12 die ook mee willen doen? Geef je dan nu nog snel op, dan starten we ook een groepje in die leeftijdscategorie!

Aimee vindt het trouwens ook erg leuk als iemand in haar boekje zou willen schrijven! Ze is 6, dus ik weet niet of er nog meer kleinere meiden rondlopen die ook dolgraag willen meedoen en zo'n boekje willen volmaken? Laat dan even een berichtje achter! Dan kan Aimee, net als haar grote zus, ook meedoen!

Overigens heb ik vorige week (of was het die week daarvoor?) ook stickers gekocht bij By Kris. Wat zijn ze leuk! Echt een aanrader om jullie boekjes nog leuker te maken!!!! UIteraard liggen ze apart, want de twee dames willen ze natuurlijk weer in hun boekjes hebben, maar het is echt een aanrader! Ook geweldige nostalgische poezieplaatjes en geweldige kaarten. :-) Die wil je toch ook echt hebben en kun je natuurlijk ook voor hele andere dingen gebruiken dan je Round Robin Boekje. Kris stuurt het je ook nog eens supersnel toe, dus dat is altijd fijn!!!

www.bykris.nl

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen