dinsdag 10 februari 2015

Ben ik weer!!!

Even een kleine blog break gehad.... Niet te verwachten, maar het was ineens zo druk! Daarnaast besloten we vrijdagavond dat we afgelopen weekend het huis eens grondig zouden opruimen, de kleine prinses naar boven te verplaatsen en mijn grote hobbykamer inruilen voor een klein kamertje. Overigens is alles gelukt en liggen we nu behoorlijk met rugpijn en pijn in de armen, ha ha, maar wat is het leuk geworden. Ik schaam me diep hoeveel we hebben weggegooid, pfff. Maar goed, het is nu georganiseerd en ook ben ik zo weer even door mijn haakspulletjes gegaan, alle mooie stofjes in mijn handen gehad, mijn lintjes gesorteerd, heerlijk..... 

Het leuke was nog wel dat tijdens het klussen zaterdag ineens het nieuwe boek van Claire op de mat lag! Leuk!!!! Moeilijk om niet gelijk te beginnen want de kaft riep al genoeg haakkriebels op, ha ha.

Mijn favo patroon uit het boekje is wel die van de lieve dolly/rond kussen. Ik zag de dolly volgens mij van de zomer al op de site van Claire en toen vond ik het erg jammer dat ie niet in de ByClaire app zat, want ik zal het wel helemaal voor me op de tafel :-) Gelukkig nu in het boek en dan als kussen, leuk! Ik ben nu op toer 12, ik maak 'm precies dezelfde kleurtjes als het boek, gezellig. Uiteraard ook met het bijpassende garen wat heerlijk weg haakt! Maar eigenlijk zijn alle patroontjes erg leuk! Dus ik denk dat ik al weet wat ik de komende tijd allemaal ga maken :-)

Hebben jullie het boek ook al aangeschaft? En wat is jullie favo patroon?Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen